Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Bagværk, Chiafrø, Gær, Grahamsmel, Havregryn, Hørfrø, Hvedemel, Morgenmad, Opskrifter, Rødbede, Sirup, Vegansk, Vegansk bagværk, Vegetarisk, Vegetarisk om morgnen

Prinsesseboller – Koldhævet rødbedeboller

Antal: 16 stk Arbejdstid: 10 min Hæve tid: over natten Bagetid: 20-22 min Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1/4 gær ~ ca. 12,5 g.
  • 6 dl lunkent vand
  • 1 spsk. hørfrø
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sirup
  • 1,5 dl grahamsmel eller groft mel
  • 1,5 dl havregryn
  • 150 g revet rødbede
  • ca. 8 dl hvedemel – heraf kan du erstatte 1,5 dl med durum hvedemel.

Sådan gør du:

  1. Opløs gæren i vandet
  2. Tilsæt hørfrø, chiafrø, salt, sirup/honning og rør rundt
  3. Tilsæt derefter grahamsmel/groftmel, havregryn samt revet rødbede
  4. Tilsæt nu det hvedemelen – tilføj først durum hvedemelen – dejen skal være klistret, og den vil derfor ikke slippe skeen.

Stil bolledejen på køl og lad den hæve natten over eller minimum i 8 timer.

Bagning:

Form bollerne med 2 skeer – de behøver ikke være fine runde, bare læg nogle klatter på bagepladen, og bag dem i en forvarmet ovn på 175 gr. i 20-22 minutter.

Indlægsnavigation

Kylling i rød karry
MakrelFRIsalat

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik