Arbejdstid: ca. 30 min Bagetid: 30-35 min Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge:

Bunden:

Vaniljecreme:

Pynt:

Sådan gør du:

Bunden:

  1. Smør, sukker og marcipan røres sammen.
  2. Tilsæt æg og rør godt.
  3. Tilsidst tilsættes mel lidt efter lidt.
  4. Bag bunden ved 200 grader alm. ovn i ca. 30-35 min. Men hold øje med den, den må helst ikke få for meget.
  5. Lad bunden afkøle efter bagning.

Vaniljecreme:

  1. Rør sukker, vaniljesukker og majsstivelse sammen.
  2. Tilsæt æg og rør godt.
  3. Kom æggeblandingen i en gryde og tilsæt mælk.
  4. Varm cremen op under omrøring, mens den tykner.
  5. Tag cremen af varmen ved den ønskede tykkelse (men husk den tykner mere når den afkøler)

Saml jordbærtærten:

  1. Smelt chokoladen og hæld denne over bunden.
  2. Mens dette størkner, skær jordbærrene i skiver.
  3. Kom et passene lag vaniljecreme ovenpå chokoladen og pynt til sidst med dine jordbærskiver.

Du kan måske også lide...