Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Bagværk, Opskrifter

Gammeldags honninghjerter – honningkage

Det skal du bruge:

Fordej:

  • 400 g honning
  • 300 g hvedemel

Honninghjertedej

  • 2 æggeblomme
  • 1 tsk hjortetaksalt
  • 2 spsk koldt vand
  • 1 tsk potaske
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt nelliker
  • 1 tsk stødt allehånde
  • 200g mørk chokolade

Sådan gør du

Fordej

  1. Honningen varmes op til det bliver flydende og let at arbejde med (ca. 35-40 grader
  2. Honning og mel æltes godt sammen
  3. Kom på køl i tæt beholder – gerne i 1 måned

Honningkagedejen

  1. Rør hjortetaksaltet ud i æggeblommerne
  2. Rør potasken ud i det kolde vand
  3. Bland herefter æggeblandingen sammen med potasken
  4. Kom blanding ned til fordejen sammen med alle de tørre ingredienser (kanel, ingefær, nelliker og allehånde)
  5. Ælt dejen godt i ca. 10min. (Hvis muligt, så brug en røremaskine)
    Dejen vil være lidt hård at arbejde med, kom evt. lidt vand heri men pas på, dejen må ikke blive våd og klistret.
  6. Saml dejen og rul den ud til en tykkelse på 1/2 cm på et meldrysset bord med en kagerulle
  7. Stik dejen ud med hjerteforme og kom dem på en bageplade med bagepapir
  8. Honninghjerterne bages i ovnen ved 175 grader alm. ovn i ca. 8-10min
  9. Lad dem afkøle på en rist. Når de er afkølede vil de være meget hårde og det er derfor en god ide at komme dem i køleskabet pakket ind i et fugtigt viskestykket i et par dage inden de spises
  10. Overtræk hjerterne med chokolade og nyd dem

Indlægsnavigation

Fyldte squash
Vegetariske rødbededeller

1 comment

  • HANNE
    20. oktober 2020

    Disse skal vi prøve! Ser lekkre ut!

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik