Først og fremmest en tusind tak, fordi du bruger vores side, det betyder alverden for os! 
Vi hedder Mai og Jeanette, og sammen har vi skabt Mad & Lækkerier. 

Mad & Lækkerier startede ud på Instagram tilbage i 2017, og skulle være et rum til afprøve nye opskrifter og eksperimentere i køkkenet. Med tiden voksede behovet for en hjemmeside sig større, og i 2018 præsenterede vi for første gang vores hjemmeside.

Hvem er vi?

Vi er to veninder, som har kendt hinanden siden barnsben. Vi er opvokset op i Aalborg, hvor Mai stadig er bosat, Jeanette er dog nu flyttet til København. Mad & Lækkerier startede grundet en fælles interesse for madlavning, og har nu en særlig plads hos os og i vores venskab. Mad & Lækkerier er for os begge et frirum, hvor der er plads til udfoldelse og kreativitet, både i køkkenet, men også i forhold til alle de andre opgaver, der medfølger.

Vi har begge en interesse og viden inden for sundhed, da vi begge er uddannet indenfor sundhedsvidenskabelige fag. Det er nok også her, at en del af vores interesse for mad lavet fra bunden stammer fra. Mad & Lækkerier tager udgangspunkt i de retter og opskrifter, vi og vores kære holder af, derfor finder du alt fra traditionelle danske retter og favoritter til mere eksotiske retter. Af denne grund finder du også alt fra små retter til hovedmåltider og selvfølgelig også lidt til den søde tand. Dertil har vi også begge haft perioder, hvor vi har afprøvet en plantebaseret kost og nyder en kødfri dag ind i mellem. Vi ved derfor også hvor svært det kan være at for særligt familie og venner, at finde alternativer til kød. Vi gør af denne grund også meget ud af at markerer de opskrifter, som har specielle egenskaber, eller opfylder forskellige kosttyper. Find dem gennem menuen eller brug søgefunktionen på vores forside til at finde netop det, du søger!  Gennem denne søgefunktion kan du også nemt søge på diverse råvarer, så du nemt kan finde retter ud fra de råvarer, du allerede har derhjemme, og på den måde undgå for meget madspild. 

Vi håber på, at kunne bringe nye ideer ind i køkkenerne derhjemme, og inspirere jer til at lave nogle friske, lækre og måske lidt anderledes retter!

 


Hvis du ønsker et samarbejde, kan du kontakte os på instagram eller på mail: madoglaekkerier@gmail.com