Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Klassiske Frikadeller

Antal: 10 store     Tid: ca 20 min   ·  Sværhedsgrad: Nem

Det skal du brug

  • 500 gram hakket svinekød eller hakket kalv og flæsk
  • 1 løg
  • 1,5 dl mælk
  • 1 æg
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Smør eller margarine til stegning

Sådan gør du:

  1. Start med at ælte salten godt ind i kødet
  2. Hak derefter løget fint og bland det i kødet sammen med de andre ingredienser.
  3. Steg dem på panden ved middel-høj varme med masser af smør eller margarine.
  4. Steg dem ca. 5 min. pr. hver side.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Kanelkage
Sandwichbrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik