Antal: 3-4 personer. Tid: ca. 30 min Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge: 

Sådan gør du: 

  1. Skær gulerødderne i grove tern
  2. Kog gulerødder og kyllingebryst sammen med grøntsagsboullion i ca. 20 minutter
  3. Efter kyllingen har kogt, skal den skæres i tern.  OBS.  Gem vandet!
  4. Smelt smør og tilsæt mel. Dette røres sammen til en klump.
  5. Tilsæt mælk lidt efter lidt imens du rører godt heri.
  6. Rør i det i ca. 1-2 minutter indtil det er “glat”
  7. Smag til med salt og peber
  8. Tilsæt kylling og asparges
  9. Tilsæt lidt efter lidt vandet fra kyllingen indtil den ønskede konsistens er noget. 
  10. Så skal du bare varme tarteletskallerne efter anvisningerne!

Du kan måske også lide...