Antal: 10-12 ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: 1,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Pynt/glasur

  • Glasur
  • Krymmel

Fremgangsmåde

  1. Bland flormelis, mel, salt og vaniljesukker i en skål
  2. Bland smør og æg i en anden skål.
  3. Hæld “melblandingen” i skålen med smør og æg lidt efter lidt og alt dejen.
  4. Tilsæt lidt vand for at få en glat og sammenhængende dej.
  5. Lad mørdejen hvile på køl i minimum 1 time.
  6. Opdel den afkølede mørdej i 2 portioner og rul dem ud i 2 lige store rektangler.
  7. Bag mørdejen i 12-14 min. ved 200 grader alm. ovn.
  8. Lad dejen køle af (her bliver den også mere stiv, så tvivl ikke hvis den ikke virker “helt færdigbagt”)
  9. Skær den afkølede dej i snitter. Smør den ene side med marmelade og placér toppen af snitten herpå.
  10. Pynt med glasur og krymmel.

Du kan måske også lide...