Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Syltede ingefær – perfekt til sushi og andre asiatiske retter

Arbejdstid: 10 min  ·   Tid i alt: 2-3 timer   ·   Sværhedsgrad: Nem

Man kender dem fra sushi-spisestederne, og jeg elsker dem, de giver især asiatiske retter et ekstra pift, og er den del af oplevelsen, når man spiser sushi!


Det skal du bruge:

  • 200g ingefær
  • 1 dl risvineddike
  • 1/2 dl vand
  • 1/2 dl sukker

Sådan gør du:

  1. Skræl ingefæren
  2. Brug en skrællekniv, mandolinjern eller hvad du synes fungerer bedst, og skær ingefæren i tynde strimler, og kom de tynde strimler i et sterilt glas
  3. Kom risvineddike, vand og sukker i en gryde, og giv det et opkog – når det har været oppe og koge, hældes det i glasset med ingefæren.

Stil dem på køl, de er klar i løbet af et par timer.

Indlægsnavigation

P-tærter med skumfidus
Hjemmelavede hindbærsnitter

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik