Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Broccoli brød – Perfekt til panini

Antal: en bradepande ·  Arbejdstid: min. ·   Tid i alt: time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 300 g broccoli
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 æg
  • 1/2 tsk. timian
  • 1/2 tsk. salt
  • lidt peber
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. hvedemel (anden fin mel kan også anvendes)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.
  2. Vask broccoli godt og hak det meget fint i en foodprocessor, minihakker eller blender og kom det i en skål.
  3. Blend havregryn til mel og kom det i skålen.
  4. Tilsæt æg, timian, salt, peber, olie, havregryn, mel og rør godt.
  5. Kom “dejen” på en bageplade med bagepapir og spred det ud i en rektangel med en tykkelse på ca. 0,5cm.
  6. Bag brødet i ovnen i ca. 30 minutter og lad det køle af.
  7. Skær brødet i ønsket størrelse.

Tip: Brug brødet til en lækker panini.

Indlægsnavigation

Veganske linsebøffer
Ramsløg og persille pesto

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik