Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Svensk pølseret

Antal: 3-4 personer Tid: ca. 25 min. Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 700 g kogte kartofler
  • 4-5 wienerpølser (eller anden slags)
  • 1 mellemstort løg
  • 1,5 spsk paprika
  • 1 spsk smør eller margarine
  • 140 g tomatpuré
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 2 dl mælk
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Start med at skære pølser og kartofler ud i mundrette bider.
  2. Hak løg og steg det på panden med smør til de bliver blanke (et par minutter)
  3. Tilføj pølserne, paprika og tomatpuré og lad det stege et par minutter.
  4. Tilføj kartofler, piskefløde og mælk og lad det simrekoge i 10-15 minutter.
  5. Smag til med salt og peber.

Indlægsnavigation

Sommersalat med jordbær og vandmelon
Mynte-sirup

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik