Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Bagværk, Fuldkornshvedemel, Gæstemiddag, Hovedret, Opskrifter, Surdej, Tipo00

Pizzadej med surdej

Antal: 2 stk. · Tid: 40 min. · Tid inkl. hævning: ca. 24 timer Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge: 

  • 1,5 dl vand
  • 50 g surdej, her
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • 250 g tipo00
  • 1 tsk salt
  • 1/4 dl vand
  • lidt olivenolie til at smøre dine bøtter

Sådan gør du: 

  1. 1,5 dl vand, surdej, og de to typer mel blandes sammen.
  2. Lad dette stå i ca. 30 minutter, så surdejen får tid til at arbejde (en proces der kaldes autolyse)
  3. Efter 30 min så tilsættes salt og vand og dejen æltes godt sammen, indtil vand og salt er indkomporeret i dejen (dette er nemmest med en røremaskine)
  4. Lad dejen stå og hæve tildækket i ca. 3 timer.
  5. Efter 3 timer opdeles dejen i 2 lige store dele og kommes i nogle små olivenolie smurte bøtter.
  6. Lad dejen stå til koldhævning i køleskabet i 12-18 timer.
  7. Tag dejen ud af køleskabet ca. 2 timer inden pizzatid.
  8. Forvarm ovnen til 250 grader alm ovn.
  9. Drys bordet med mel og kom den ene del dej herpå. Tryk dejen flad med fingrene og stræk den forsigtigt til den har en passende størrelse/tykkelse.
  10. Kom det ønskede fyld herpå og bag den i 7-10 minutter.

Indlægsnavigation

Knækbrød med tomat og chili
Rødbede juice “immunforsvars booster”

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik