Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Mynte-sirup

Tid: 10 min + afkøling  ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 3 dl sukker
  • 2,5 dl vand
  • Et bundt friske mynteblade

Sådan gør du:

  1. Sukker og vand koges op til alt sukker er smeltet.
  2. Lad det køle af.
  3. Vask og hak myntebladene og kom dem i en skål.
  4. Hæld nu sukkervandet over og lad det stå og trække.
  5. Si blandede fra, og sørg for at presse så meget vand ud af bladede.

Tip: Lækker i mojitos her til sommer.

Indlægsnavigation

Svensk pølseret
Couscous salat

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik