Antal: 10-12 Tid: ca. 30 min. Sværhedsgrad: nem

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Riv squashen groft på et rivejern.
  2. Kom squashen i en si og drys lidt salt henover (ca. 1 tsk), for at få væden til at trænge ud af dem. (lad det stå sådan i ca. 10 min)
  3. Imens kan du male din havregryn til mel i en foodprocesser eller minihakker, samt hakke løg og hvidløg.
  4. Efter ca. 10 min. skal du have resten af væden ud af squashen (Jeg bruger normalt en stofble til at presse alt væden ud – alternativt kan du bruge en ske, så du presser squashen mod sien. )
  5. Bland nu squash, løg, hvidløg, æg, havregryn, hvedemel samt salt og peber sammen i en skål.
  6. Steg dem ca. 5 min på hver side ved “middel-høj” varme på panden.

Du kan måske også lide...