Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Andre højtider og helligdage, Andre vegetariske højtider og helligdage, Flormelis, Lækkerier, Marcipan, Opskrifter, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk

Kransekage

Antal: 6-8 personer Tid: ca. 1,5 time. Sværhedsgrad: svær

Godt nytår! Mangler du noget lækkert kransekage til at fejre det nye år eller til andre festlige lejligheder, så er det ikke så svært igen!

Ud af denne opskrift er der til ca. 6-8 personer:

Det skal du bruge: 

  • 250 g marcipan (en portion hjemmelavet marcipan)
  • 1/2 æggehvide
  • ca. 100 g flormelis

Glasur:

  • 1 æggehvide
  • 2 dl flormelis
Pynt: 
Chokolade, terpentiner, bordbomber, flag etc. 

Sådan gør du:

  1. Marcipan, æg og flourmelis blandes sammen og æltes godt.
  2. Del blandingen i 2 og rul den til stænger af ca. 1,5 cm i tykkelsen.
  3. Find nu en lineal frem og lav stænger i længden 8, 12, 16, 24 og 28 cm.
  4. Stængerne formes nu til ringe og den lille rest laves til en kugle.
  5. Bag kransekageringene I ca. 8-10 minutter ved 200 grader alm. ovn. Hold godt øje, for pludselig bliver de gyldne.
  6. Lad ringene afkøle.
  7. Lav glasuren og put dem i en sprøjtepose/plastikpose eller hvad du nu lige har og sprøjt glasuren på ringene.
  8. Dyp bundene i chokolade og saml tårnet.
  9. Pynt med flag, bordbomber eller andet sjov!

Indlægsnavigation

Vaniljekranse
Nem og hurtig pizzabund

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik