Antal: 6-8 personer Tid: ca. 1,5 time. Sværhedsgrad: svær

Godt nytår! Mangler du noget lækkert kransekage til at fejre det nye år eller til andre festlige lejligheder, så er det ikke så svært igen!

Ud af denne opskrift er der til ca. 6-8 personer:

Det skal du bruge: 

Glasur:

Pynt: 
Chokolade, terpentiner, bordbomber, flag etc. 

Sådan gør du:

  1. Marcipan, æg og flourmelis blandes sammen og æltes godt.
  2. Del blandingen i 2 og rul den til stænger af ca. 1,5 cm i tykkelsen.
  3. Find nu en lineal frem og lav stænger i længden 8, 12, 16, 24 og 28 cm.
  4. Stængerne formes nu til ringe og den lille rest laves til en kugle.
  5. Bag kransekageringene I ca. 8-10 minutter ved 200 grader alm. ovn. Hold godt øje, for pludselig bliver de gyldne.
  6. Lad ringene afkøle.
  7. Lav glasuren og put dem i en sprøjtepose/plastikpose eller hvad du nu lige har og sprøjt glasuren på ringene.
  8. Dyp bundene i chokolade og saml tårnet.
  9. Pynt med flag, bordbomber eller andet sjov!

Du kan måske også lide...