Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Bagværk, Chili, Lækkerier, Opskrifter, Rugbrød, Vegansk, Vegansk bagværk, Veganske lækkerier, Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetariske lækkerier, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

Rugbrødschips

Arbejdstid: ca. 15 min   ·   Tid i alt: 30 min   Sværhedsgrad: Nem

Har du rugbrød, der er ved at blive dårligt? Så tøv ikke med at lave det til rugbrødschips! Der er super lækkert, og et sundere alternativ, til det vi normalt går snacker.

Der skal du bruge:

  • Rugbrød
  • Olie
  • Havsalt – eller din ynglingssalt med smag!
  • Evt. Chili

Sådan gør du:

Forvarm ovnen på 200 gr. varmluft.

  1. Hvis du har et ikke skiveskåret rugbrød, skæres så tynde skiver som muligt, og skær dem derefter i mindre stykker.
  2. Har du et skriveskåret rugbrød, skæres det i mindre stykker og presses flade.
  • Fordel stykkerne på en bageplade, og hæld olie over.
  • Drys hefter salt og chili over.
  • Bag rugbrødschipsne i 10-15 minutter.

Vi håber du bliver lige så vilde med dem som os!

Indlægsnavigation

Koldhævet speltboller med græskarkerner
Greenie med spinat, banan, ananas og citron

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik