Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Rugbrødschips

Antal: en bradepande ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Har du rugbrød, der er ved at blive dårligt? Så tøv ikke med at lave det til rugbrødschips! Der er super lækkert, og et sundere alternativ, til det vi normalt går snacker.

Ingredienser

  • Rugbrød
  • Olie
  • Havsalt – eller din ynglingssalt med smag!
  • Evt. Chili

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen på 200 gr. varmluft.

  1. Hvis du har et ikke skiveskåret rugbrød, skæres så tynde skiver som muligt, og skær dem derefter i mindre stykker.
  2. Har du et skriveskåret rugbrød, skæres det i mindre stykker og presses flade.
  3. Fordel stykkerne på en bageplade, og hæld olie over.
  4. Drys hefter salt og chili over.
  5. Bag rugbrødschipsne i 10-15 minutter.

Indlægsnavigation

Koldhævet speltboller med græskarkerner
Greenie med spinat, banan, ananas og citron

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik