Antal: 1 tærte ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 45 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skær smørret ud i mindre stykker og bland det sammen med de øvrige ingredienser – Du kan med fordel anvende en foodprocessor eller minihakker, men “håndkraft” fungerer også
  2. Lad dejen stå på køl i ca. 30 minutter
  3. Smør en tærteform og kom tærte dejen herpå
  4. Tryk dejen ud, så den fylder hele formen og prik den med en gaffel
  5. Forbag tærtedejen ved 200 g alm ovn i 10 minutter
  6. Tag tærtedejen ud og kom det ønskede fyld heri (her)
  7. Bag tærten i yderligere 30 minutter.

Fyld i tærte:
– 5 æg
– 2 dl mælk
– 2 håndfulde spinat
– Soltørrede tomater
– Salt
– Lidt revet mozzarella

Du kan måske også lide...