Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Grov tærtedej

Antal: 1 tærte ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 45 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 100 g blødt smør
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 100 g hvedemel
  • 3 spsk vand
  • 1/2 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Skær smørret ud i mindre stykker og bland det sammen med de øvrige ingredienser – Du kan med fordel anvende en foodprocessor eller minihakker, men “håndkraft” fungerer også
  2. Lad dejen stå på køl i ca. 30 minutter
  3. Smør en tærteform og kom tærte dejen herpå
  4. Tryk dejen ud, så den fylder hele formen og prik den med en gaffel
  5. Forbag tærtedejen ved 200 g alm ovn i 10 minutter
  6. Tag tærtedejen ud og kom det ønskede fyld heri (her)
  7. Bag tærten i yderligere 30 minutter.

Fyld i tærte:
– 5 æg
– 2 dl mælk
– 2 håndfulde spinat
– Soltørrede tomater
– Salt
– Lidt revet mozzarella

Indlægsnavigation

Greenie med spinat, banan, ananas og citron
Veganske linsebøffer

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik