Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Risalamande

Tid: ca. 20 min. Sværhedsgrad: nem

Det skal du bruge:

  • En stor portion (kold) risengrød
  • 1/2 l piskefløde
  • 1 vaniljestang (eller 2 spsk vaniljesukker)
  • ca. 40 g sukker
  • 100 g smuttede mandler

Sådan gør du:

  1. Start med at smutte dine mandler. Dette gøres ved at koge dine mandler i 1-2 minutter, og pil så skindet af dine mandler
  2. Hak dine mandler, men gem én hel mandel.
  3. Pisk fløden til skum.
  4. Tilsæt vaniljekorn/vaniljesukker, sukker, hakkede mandler og  flødeskum til din kolde portion risengrød
  5. Rør godt heri.
  6. Tilsæt din hele mandel og rør godt igen, så du ikke ved hvor den gemmer sig.
  7. Server med varm kirsebærsovs (Husk mandelgave)

Indlægsnavigation

Pebernødder
Nem hjemmelavede rødkål

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik