Antal: 24 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. I en gryde lunes mælken til den er ca. lillefingertemperatur.
  2. Mælken kommes i en skål og gæren røres heri .
  3. I gryden smeltes smøren, og tilføjes dernæst i skålen sammen med sirup og salt.
  4. Herefter røres hvedemelen i lidt ad gangen, og æltes til dejen er smidig og mulig at slippe.
  5. Lad dejen hæve tildækket i en skål i 1 time.
  6. Skær pølserne over, så du får 3 dele.
  7. Del dejen i 3 lige store dele.
  8. Dejen rulles ud i en cirkel som en piza, og her snitter du dejen ud i 8 trekanter, som vist på billedet under opskriften.
  9. Kom en evt. en lille klat ketchup i, og rul dernæst rundt om pølsen.
  10. Lad pølsehornene hæve yderligere 30 min.
  11. – Forvarm gerne ovne på 200 gr. varmluft under hævetiden.
  12. Bag pølsehornen i 12-15 minutter.

Du kan måske også lide...