Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

De bedste pølsehorn

Antal: 24 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 4 dl mælk
  • 25 g. gær
  • 50 g. smør
  • 1 spsk. sirup
  • 1 tsk. salt
  • ca. 10 dl hvedemel
  • 1 pakke pølser med 8 stk
  • 1 æg til pensling
  • Evt. ketchup

Fremgangsmåde

  1. I en gryde lunes mælken til den er ca. lillefingertemperatur.
  2. Mælken kommes i en skål og gæren røres heri .
  3. I gryden smeltes smøren, og tilføjes dernæst i skålen sammen med sirup og salt.
  4. Herefter røres hvedemelen i lidt ad gangen, og æltes til dejen er smidig og mulig at slippe.
  5. Lad dejen hæve tildækket i en skål i 1 time.
  6. Skær pølserne over, så du får 3 dele.
  7. Del dejen i 3 lige store dele.
  8. Dejen rulles ud i en cirkel som en piza, og her snitter du dejen ud i 8 trekanter, som vist på billedet under opskriften.
  9. Kom en evt. en lille klat ketchup i, og rul dernæst rundt om pølsen.
  10. Lad pølsehornene hæve yderligere 30 min.
  11. – Forvarm gerne ovne på 200 gr. varmluft under hævetiden.
  12. Bag pølsehornen i 12-15 minutter.

Indlægsnavigation

Rødbedevafler
Gift- og prinsessekage

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik