Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Frokost, Gæstemiddag, Hovedret, Kylling, Opskrifter, Parmasan, Peberfrugt, Rødløg, Timian

Kyllingelår med parmesan og timian

Pers: 4 ·  Tid: 50 min ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 4 kyllingelår (både over og under)
  • 2-3 peberfrugter
  • 2-3 rødløg
  • 50 g parmesan
  • 5 kviste timian
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 185 grader varmluft
  2. Dup kyllingelårene med lidt køkkenrulle
  3. Vask og skær grøntsagerne i mindre stykker
  4. Kom kylling og grøntsager på en bageplade med bagepapir
  5. Hæld olien over kyllingen og grøntsagerne og krydder med salt og peber
  6. Riv parmesan herover (især kyllingen)
  7. Bag i ovnen i ca. 45 min. til kyllingen er lækker sprød

Tip: Server med en lækker salat og ovnbagtekartofler

Indlægsnavigation

Tapasbord
Salat med grønkål og hokkaido græskar

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter268 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk160 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik