Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Kyllingelår med parmesan og timian

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 5 min. ·   Tid i alt: ca. 50 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 4 kyllingelår (både over og under)
  • 2-3 peberfrugter
  • 2-3 rødløg
  • 50 g parmesan
  • 5 kviste timian
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 185 grader varmluft
  2. Dup kyllingelårene med lidt køkkenrulle
  3. Vask og skær grøntsagerne i mindre stykker
  4. Kom kylling og grøntsager på en bageplade med bagepapir
  5. Hæld olien over kyllingen og grøntsagerne og krydder med salt og peber
  6. Riv parmesan herover (især kyllingen)
  7. Bag i ovnen i ca. 45 min. til kyllingen er lækker sprød

Tip: Server med en lækker salat og ovnbagtekartofler

Indlægsnavigation

Tapasbord
Salat med grønkål og hokkaido græskar

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik