Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Vegetariske rødbededeller

Antal: 16 stk ·  Arbejdstid: ca. 20nmin. ·   Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 150 g feta
  • 300 g rødbede
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • en håndfuld persille
  • 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 4 dl hvedemel
  • 2 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • Smør eller margarine til stegning
  • Blender/ foodprocessor

Fremgangsmåde

  1. I en foodprocessor blendes rå rødebede, løg, hvidløg og persille.
  2. Herefter tilføjes æg og feta som blendes med
  3. Tilføj nu havregryn og halvdelen af melet, salt og peber og rør godt rund
  4. Tilføj den resterende del af melet lidt af gangen indtil at dejen, og undlad evt. noget, hvis du synes dejen bliver for tyk
  5. Steg rødbededellerne på panden i smør eller margarine

Server evt. med en lækker salat og brød

Indlægsnavigation

Gammeldags honninghjerter – honningkage
Frisk kartoffelsalat med salatost

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik