Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Chocolate Chip Cookies

Antal: ca. 15 stk   ·    Tid: ca 30 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1 dl sukker
  • 75 g blødt smør
  • 1 æg
  • 1 vaniljestang
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 0,75 dl brun farin
  • 100 g mørkt chokolade
  • 2,5 dl hvedemel

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen på 160 gr. varmluft
  2. Rør sukker, smør og salt sammen
  3. Tilsæt herefter æg, brun farin, bagepulver og kornene fra vaniljestangen.
  4. Hak chokoladen groft og tilsæt det til blandingen
  5. Tilsæt til sidst hvedemel, og rør det godt sammen.
  6. Form nu 15 kugler og fordel dem på 2 plader med bagepapir, sørg for at der er god plads i mellem dem, da de “flyder ud”
  7. Bag nu cookierne i ca.16 min til de er gyldne, men bløde i midten, og lad dem derefter afkøle på en rist.

Velbekomme, vi håber i kan lide dem!

Indlægsnavigation

Koteletter i cremet ananassovs med grønsager
Valnøddebrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik