Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Syltet fennikel

Antal: 1 glas ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 fennikel
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl eddike
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Skær toppen af din fennikel – Du kan med fordel gemme de “dildlignende toppe” som er lækre i salater
  2. Halver din fennikel og fjern den midterste del – Præcis som hvis det havde været en ananas
  3. Skær den ud i ønsket størrelse
  4. Kog sukker, eddike og vand op i en gryde indtil alt sukker er smeltet
  5. Kom fennikel i et skoldet opbevaringsglas
  6. Hæld eddikelagen henover
  7. Lad den syltede fennikel stå på køl i mindst i par timer inden brug.

Indlægsnavigation

Cookies med kakao og havregryn
Kartoffelsalat med tahin

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik