Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Rugbrød med surdej

Antal: 1 brød ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: 12-24 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 50 g surdej (Rugsurdej, som er klar til bagning)
  • 350 g rugmel
  • 100 g hvedemel
  • 150 g solsikkekerner
  • 50 g græskarkerner
  • 40 g hørfrø
  • 500 g vand
  • 2 tsk groft salt
  • lidt olivenolie

Fremgangsmåde

Sådan gør du:
Dag 1:

  1. Bland alle ingredienserne
  2. Rør sammen i ca. 10 minutter (nemmest i en røremaskine)
  3. Smør en rugbrødsform med lidt olivenolie og hæld dejen heri
  4. Glat dejens overflade ud – dette er nemmest hvis de skyller dine hænder i koldt vand
  5. Lad dejen hæve tildækket med et vådt klæde til næste dag (min. 12 timer)

Dag 2:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft
  2. Bag rugbrødet i 50-60 minutter
  3. Tag det ud af formen og lad det køle af på en rist

Indlægsnavigation

Kartoffelsalat med tahin
Smoothie m. mango, gulerod og banan

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik