Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Italiensk Pasta Bolognese

Pers: 6 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 5 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 3 stilke bladselleri
  • 3 gulerødder
  • 900g hakket grise- og kalvekød
  • 3x 400 g dåse flåede tomater
  • 150g tomatpuré
  • 2,5 dl rødvin
  • 2,5 dl mælk
  • 3 l. vand.
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Pasta til 6 personer

Fremgangsmåde

  1. Skær rødløg, selleri og gulerødder i tern.
  2. I en stor gryde tilføjes en generøs del olivenolie.
  3. Løgene tilsættes i gryden, og når de har taget farve, tilføjes gulerødder og selleri, som steges mes i 5 min.
  4. Tilføj halvdelen af rødvinen, og lad den simre et par minutter indtil alkoholen er fordampet.
  5. Tilføj kødet, og bland det godt med grønsagerne. Krydr med salt og peber.
  6. Når kødet er brunet og det meste vand er fordampet, tilføjes resten af rødvinen.
  7. Når vinen er fordampet, tilføjes dåsen med de flåede tomater og tomatpuré. Mas de flåede tomater med en ske, men du rører rundt i kødsovsen.
  8. Skru ned for varmen, så den kun bobler en smule, og lad det simre ca. 1,5 time.
  9. Efter 1,5 time tilføjes 1 liter kogende vand. Gentag dette to gange mere med samme interval.
  10. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  11. Når pastaen er kogt, hældes mælken i bolognese, og serveres herefter. Velbekomme

Indlægsnavigation

Crème brûlée
Smørrebrød m. hakkebøf, spejlæg og hjemmelavede ristede løg

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik