Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Dessert, Hvid chokolade, Jul, Lækkerier, Lakrids, Opskrifter, Piskefløde, Sirup, Smør, Sukker

Hvid chokolade med lakridsganache

Tid: 20 min + afkøling Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge:

  • 250 g hvid chokolade
  • 20 g smør
  • 1 dl piskefløde
  • 50 g lys sirup
  • 150 g sukker
  • 1 spsk lakridspulver

Sådan gør du:

  1. Sukker, sirup, fløde og lakridspulver varmes i en gryde til det når en temperatur på 115 grader.
  2. Mens blandingen varmes, skæres 100 g hvid chokolade i små grove tern og blandes med smørret.
  3. Når de 115 grader er nået, hældes blandingen over i det hvide chokolade og smørret, mens du rører godt rundt.
  4. Hæld lakridsganachen over i et fad med bagepapir på og lad de nu køle til den er stiv (Kan du ikke vente kan tiden forkortes i fryseren)
  5. Når lakridsganachen er stivnet, kan du nu forme små runde kugler. Sæt nu disse kugler på køl mens du laver resten af chokoladen.
  6. Smelt/temperer chokoladen og vend dine lakridskugler heri.
  7. Stilles på køl indtil servering.

Indlægsnavigation

Glasnudelsalat
Butterchicken

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik