Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Hvid chokolade med lakridsganache

Tid: 20 min + afkøling Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge:

  • 250 g hvid chokolade
  • 20 g smør
  • 1 dl piskefløde
  • 50 g lys sirup
  • 150 g sukker
  • 1 spsk lakridspulver

Sådan gør du:

  1. Sukker, sirup, fløde og lakridspulver varmes i en gryde til det når en temperatur på 115 grader.
  2. Mens blandingen varmes, skæres 100 g hvid chokolade i små grove tern og blandes med smørret.
  3. Når de 115 grader er nået, hældes blandingen over i det hvide chokolade og smørret, mens du rører godt rundt.
  4. Hæld lakridsganachen over i et fad med bagepapir på og lad de nu køle til den er stiv (Kan du ikke vente kan tiden forkortes i fryseren)
  5. Når lakridsganachen er stivnet, kan du nu forme små runde kugler. Sæt nu disse kugler på køl mens du laver resten af chokoladen.
  6. Smelt/temperer chokoladen og vend dine lakridskugler heri.
  7. Stilles på køl indtil servering.

Indlægsnavigation

Hugo – populær drink i Tyskland
Butterchicken

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik