Tid: 20 min + afkøling Sværhedsgrad: Middel

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Sukker, sirup, fløde og lakridspulver varmes i en gryde til det når en temperatur på 115 grader.
  2. Mens blandingen varmes, skæres 100 g hvid chokolade i små grove tern og blandes med smørret.
  3. Når de 115 grader er nået, hældes blandingen over i det hvide chokolade og smørret, mens du rører godt rundt.
  4. Hæld lakridsganachen over i et fad med bagepapir på og lad de nu køle til den er stiv (Kan du ikke vente kan tiden forkortes i fryseren)
  5. Når lakridsganachen er stivnet, kan du nu forme små runde kugler. Sæt nu disse kugler på køl mens du laver resten af chokoladen.
  6. Smelt/temperer chokoladen og vend dine lakridskugler heri.
  7. Stilles på køl indtil servering.

Du kan måske også lide...