Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æble, Appelsin, Balsamico, Granatæble, Opskrifter, Rødkål, Salater & tilbehør, Sirup, Valnødder

Frisk Rødkålssalat

Tid: ca 20 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Til den fede julemad, er det altid godt med et frisk pift dertil, derfor laver vi altid en frisk rødkålssalat!

– Denne salat indeholde flere farverige ingredienser, så pas på tøjet, og tag gerne en trøje på, som du ikke er så glad for, og gerne mørk.

 

Det skal du bruge
ca. 10 pers.

  • 500 g rødkål
  • 2 æbler
  • 2 appelsiner
  • 7 spsk granatæblekerne – ca. et halv granatæble
  • Ca. 200 g valnødder – køb gerne dem der er knækket ud af skallen, det gør det en del lettere.
  • 2 spsk balsamico
  • 1 spsk lys sirup

Sådan gør du:

  1. Snit rødkål, gerne så fint, som muligt, og skær æblerne ud i tern.
  2. Pil appelsinerne, og skær dem ud i mindre tern
  3. Skær granatæblet midt over, og pil kernerne ud. Jeg fandt det nemmest at bruge hænderne, men det de farver meget!
  4. Knæk valnødderne. så du får et par holdefulde med selve nødden – gem evt. nogle nødder, så du kan pynte med den på toppen.
  5. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og tilføj balsamico og sirup, og bland det godt sammen.
  6. Pynt eventelt med valnødder

Håber i synes det er lige så lækkert pift til julemaden, som jeg synes!

Indlægsnavigation

Brunkager
Fyldte chokolader

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik