Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Frisk Rødkålssalat

Pers: ca. 10 ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 500 g rødkål
  • 2 æbler
  • 2 appelsiner
  • 7 spsk granatæblekerne – ca. et halv granatæble
  • Ca. 200 g valnødder – køb gerne dem der er knækket ud af skallen, det gør det en del lettere.
  • 2 spsk balsamico
  • 1 spsk lys sirup

Fremgangsmåde

  1. Snit rødkål, gerne så fint, som muligt, og skær æblerne ud i tern.
  2. Pil appelsinerne, og skær dem ud i mindre tern
  3. Skær granatæblet midt over, og pil kernerne ud. Jeg fandt det nemmest at bruge hænderne, men det de farver meget!
  4. Knæk valnødderne. så du får et par holdefulde med selve nødden – gem evt. nogle nødder, så du kan pynte med den på toppen.
  5. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og tilføj balsamico og sirup, og bland det godt sammen.
  6. Pynt eventelt med valnødder

Indlægsnavigation

Brunkager
Fyldte chokolader

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik