Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Currywurst

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 4 store pølser
  • 4 spsk. karry
  • 2 tsk. paprika
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 dl vand
  • 2 dl. ketchup
  • 1 spsk. æblecidereddike

Fremgangsmåde

  1. I en gryde “brændes” karryen af ved middel varme imens du rører rundt, så den ikke brænder på. Når duften bliver mere fremtræden og karryen bliver mere mørk, er karryen klar.
  2. Tilføj flådede tomat, paprika vand og ketchup i gryden. Rør rundt og lad den simre til den ønskede konsistens.
  3. Steg pølserne på panden mens sovsen simre.
  4. Anret sovsen ovenpå pølserne, og drys karry over. Server evt. med pomfritter og en salat.

Indlægsnavigation

Grøn linsesalat med spidskål, pærer og avokado
Vinaigrette til salater

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik