Øl Gløgg – Mulled beer

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Øl Gløgg – Mulled beer

Opskriften giver ca. 1,25 L.

Forberedelsestid 5 min Tilberedningstid 10 min Tid i alt 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 1 Bedste sæson: Vinter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Vask og skær appelsinen i skiver.

  2. Hæld øl, appelsinjuice, kanelstænger, stjerneanis, nelliker, brun farin og appelsin i en gryde, og varm det på middel varme, indtil det damper – lad det ikke koge.

  3. Smag til og tilsæt mere brun farin, hvis du har lyst. Fjern fra varmen og rør cognac i.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *