Hurtigt grydebrød

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Hurtigt grydebrød

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 mins Tilberedningstid 65 mins Hævetid 1 hr Tid i alt 2 timer 20 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Gær og vand røres sammen.

  2. Tilsæt salt og honning. 

  3. Bland fuldkorn- og hvedemel sammen i en skål og tilsæt lidt efter lidt.

    Dejen skal være våd.
  4. Stil dejen til hævning tildækket i 1 time.

  5. Varm ovnen op til 250 grader og kom støbejernsgryden herind i ca. 20 minutter, så den er gennemvarmet.

    Dette gør at brødet nemmere kan komme ud af gryden efter bagning
  6. Tag gryden ud af ovnen, kom evt. solsikkekerner i bunden og hæld dejen oveni.

  7. Bag brødet ved 250 grader i 30 minutter, og skru herefter ned til 210 grader og bag brødet i yderligere 15 minutter. 

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *