Nem hjemmelavede rødkål

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Nem hjemmelavede rødkål

Opskriften giver et stort sylteglas.

Forberedelsestid 20 mins Tilberedningstid 70 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 3 timer 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Vinter Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Snit rødkål i mindre tynde stykker

  2. Kom rødkålen og eddike i en gryde og lad det simre i 30 min.

  3. Når de 30 minutter er gået, tilføjes hyldebærsaft, sukker og salt, og lad det simre 30-45 minutter mere.

  4. Rødkålen fordeles i et skjoldet sylteglas og syltelagen hældes over. Lad den syltede rødkål stå minimum et par timer på køl.

Bemærkning

Opbevares på køl.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *