De bedste sundere koldhævede boller – som er nemme at lave!

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

De bedste sundere koldhævede boller – som er nemme at lave!

Én portion svarer til ca. 16 boller

Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 20 mins Hævetid 8 hrs Tid i alt 8 timer 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

Aftenen før

  1. Opløs gæren i vandet.

  2. Tilsæt diverse kerne, chiafrø, salt, sirup/honning og rør rundt.

  3. Tilsæt derefter fuldkornshvedemel/groftmel og havregryn.

  4. Tilsæt nu det hvedemelen- tilføj først durum hvedemelen - dejen skal være klistret, og den vil derfor ikke slippe skeen.

  5. Stil bolledejen på køl og lad den hæve natten over eller minimum i 8 timer.

Dagen efter

  1. Forvarm ovnen på 175 gr varmluft og form bollerne med 2 skeer - de behøver ikke være fine runde, bare læg nogle klatter på bagepladen.

  2. Bag bollerne i en forvarmet ovn på 175 gr varmluft. i 20-22 minutter.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *