Hyldeblomstsirup

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 5 min Tilberedningstid 40 min Tid i alt 45 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 1 Bedste sæson: Sommer

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Bring vandet i kog og tilsæt sukker og citronsyre.

  2. Når sukkeret er opløst sættes hyldeblomsterne ned med blomsterne i væsken og stilkene opad.

  3. Lad det simre ved svag varme i 30-40 min.

  4. Sig hyldeblomsterne fra og kom siruppen i en ren skoldet beholder og lad den afkøle inden brug (kan holde sig i ca. 14 dage på køl).

Bemærkning

Tip: Brug denne sirup til at lave en lækker drink kaldet Hugo eller brug den til en lækker dessert f.eks. pandekager.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *