Bananmuffins med eller uden chokolade.

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 15 min Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 12 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 180 gr. alm ovn.

  2. I en røreskål piskes sukker, vaniljesukker, og æg sammen.

  3. Mos bananerne

  4. Bland hvedemel og bagepulver sammen.

  5. Tilføj hvedemelsblandingen, banan og den bløde smør til røreskålen og bland det godt sammen.

  6. Hvis du ønsker muffins med chokolade, hakkes chokoladen i små stykker, hvis du ikke bruger chokoladeknapper, og tilføj til blandingen.

  7. Fordel dejen i muffinsformene og bag dem i ovnen ca. 12-15 minutter ved 180 gr. alm ovn.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *