Syltede chilier

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 mins Hævetid 2 hrs Tid i alt 2 timer 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Sommer Egenskaber:

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Skær chilierne ud i ringe - undgå at få stokken og kernerne med.

  2. Lav nu syltelagen ved at give vand, eddike og sukker et opkog.

  3. Klargør sylteglasset ved at skolde det med en smule vand og atamon, som forbedrer holdbarheden.

  4. Kom chilierne i glasset og hæld syltelagen over.

  5. Lad chilierne stå og trække i minimum 2 timer, men gerne længere.

Bemærkning

Opbevares på køl.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *