Hokkaido frikadeller

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 10 min Hviletid 30 min Tid i alt 55 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 10 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1.  Start med at halvere og udhule din hokkaido.

  2. Skræl hokkaidoen og riv den på et mellemgroft rivejern, kom det i en røreskål.

  3. Hvidløg rives på et fint rivejern, og tilføjes til skålen, hvor det blandes godt sammen med hokkaidoen.

  4. Tilføj rosmarin, timian, kartoffelmel, havregryn, hvedemel og æg, og rør eller pisk det godt sammen.

  5. Kom farsen på køl i minimum 30 min.

  6. Varm en pande med olie til middelhøj varmen.

  7. Form frikadellerne med en ske, hvis dejen ikke er fast, kan du tilføje mere hvedemel.

  8. Steg frikadellerne på panden til de bliver sprøde og faste.

    Du kan også bage dem i oven ved 200 grader alm. ovn. Lav små klatter af frikadeller på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 40 minutter.
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *