Hokkaido frikadeller
Ingredienser
Fremgangsmåde
-
Start med at halvere og udhule din hokkaido.
-
Skræl hokkaidoen og riv den på et mellemgroft rivejern, kom det i en røreskål.
-
Hvidløg rives på et fint rivejern, og tilføjes til skålen, hvor det blandes godt sammen med hokkaidoen.
-
Tilføj rosmarin, timian, kartoffelmel, havregryn, hvedemel og æg, og rør eller pisk det godt sammen.
-
Kom farsen på køl i minimum 30 min.
-
Varm en pande med olie til middelhøj varmen.
-
Form frikadellerne med en ske, hvis dejen ikke er fast, kan du tilføje mere hvedemel.
-
Steg frikadellerne på panden til de bliver sprøde og faste.
Du kan også bage dem i oven ved 200 grader alm. ovn. Lav små klatter af frikadeller på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 40 minutter.