Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Rødkålsslaw

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 500 g rødkål
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk honning
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Skær rødkålen ud i tynde mindre strimler.
  2. Bland mayonnaise, creme fraiche, æblecidereddike, dijonsennep, honning og salt
  3. Hæld dressingen over rødkålen og bland godt
  4. Lad rødkålsslawen stå et par timer på køl inden servering

Indlægsnavigation

Salat med feldsalat, rødkål, granatæble, feta og mandler.
Pasta i hvidvinssovs med gulerødder, knoldselleri og fennikel

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik