Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

En god lille starter til gæster, som er lige til at gå til.

Tip: Lav den gerne fyldet et par timer før, så det kan nå at blive koldt, men kom først fyldet på lige inden servering.

Antal: 35 stk ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 pakke minitoast
  • 200 g. pikant ost
  • 1 pk. strimlede skinke
  • 2 pk. bacon
  • 1 bundt purløg

Fremgangsmåde

  1. Start med at stege bacon
  2. Når baconet er kølet en smule af, knuses det i en skål med skinkestrimler.
  3. Hak purløgen og tilføj det i skålen. 
  4. Kom nu pikantosten i og rør det godt sammen.
  5. Stil det på køl til du skal bruge det.
  6. Lige inden servering puttes fyldet på.

Indlægsnavigation

Butterdejspigrogger med skinkefyld
Pastasalat med pestodressing

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik