Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

En god lille starter til gæster, som er lige til at gå til.

Tip: Lav den gerne fyldet et par timer før, så det kan nå at blive koldt, men kom først fyldet på lige inden servering.

Antal: 35 stk ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 pakke minitoast
  • 200 g. pikant ost
  • 1 pk. strimlede skinke
  • 2 pk. bacon
  • 1 bundt purløg

Fremgangsmåde

  1. Start med at stege bacon
  2. Når baconet er kølet en smule af, knuses det i en skål med skinkestrimler.
  3. Hak purløgen og tilføj det i skålen. 
  4. Kom nu pikantosten i og rør det godt sammen.
  5. Stil det på køl til du skal bruge det.
  6. Lige inden servering puttes fyldet på.

Indlægsnavigation

4 slags bruschetta
Pastasalat med pestodressing

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik