“Sunde” pølsehorn med blomkål og broccoli

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 25 min Tid i alt 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 10 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Hak broccoli og blomkål meget fint, anvend med fordel en foodprocessor.

  2. Mal havregryn og hørfrø til mel (Med foodprocessor eller minihakker)

  3. Bland grøntsagerne sammen med æg, havregryn, hørfrø, salt, bagepulver og mel.

  4. Lad den stå en 10 minutter for at grynene suger mest mulig vand.

  5. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  6. Kom "dejen" omkring dine pølser (Jeg delte mine pølser i 2) og på en bageplade med bagepapir.

  7. Top med sesamfrø.

  8. Bag dine pølsehorn i 20-25 min.

  9. Når de er færdigbagt, så sørg for at lade dem køle af på en rist, således bunden bliver mest mulig sprød.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *