Chana Masala

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Snit løgene i tern, riv ingefæren, og hak chili og hvidløg fint.

  2. Steg løgene i en gryde på medium varme ca. 3-4 min. 

  3. Tilsæt herefter ingefær, chili og hvidløg.

  4. Tilsæt herefter alle krydderierne og svits det på panden.

  5. Tilsæt vand, tomatpasta, hakkede tomater og kokosmælk og giv det et kort opkog. 

    Kokosmælk er ikke nødvendigt, men gør retten lidt ekstra lækker og cremet.
  6. Tilsidst tilføjes kikærterne - hvis du bruger dem på dåse, så husk at skylle dem - Lad nu retten simre i 15 minutter.

    Mens retten simre, koges risene efter anvisningen på pakken.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *