Snaps med chili og rosmarin

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Snaps med chili og rosmarin

Vær opmærksom på, at snapsen skal stå og trække i en uge, før den kan drikkes.

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 5 mins Tid i alt 5 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skyl chilierne og rosmarinstilkene og prik huller i chilierne.

  2. I en ren flaske eller bøtte tilføjes chilierne, rosmarinstilkene, og vodka.

  3. Lad snapsen trække minimum en uge, og smag derefter på den.

  4. Filtrere snapsen gennem en fin sigte og kom den på en ren og skoldet flaske. 

    Hvis du synes styrken af chili er blevet for stærk, kan snapsen fortyndes med vodka.
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *