Hveder med chokolade

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 30 min Tilberedningstid 36 min Hviletid 1 time Tid i alt 2 timer 6 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 1

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Lun mælken til stuetemperatur.

  2. Mælken kommes i en skål og gæren smuldres heri.

  3. Æg, salt, kardemomme og sukker tilføjes og røres godt sammen.

  4. Tilføj det bløde smør, smuldre det gerne i eller tilføj det i mindre stykker.

  5. Melen tilføjes lidt efter lidt, når du har tilføjet omkring halvdelen, tilsættes chokoladen.

  6. Dejen æltes godt og kommes derefter tilbage i skålen, og lad dejen hæve tildækket i en time.

  7. Form bollerne og læg dem tæt, så de vokser sig sammen mens de hæver eller når du de bages. Lad bollerne efterhæve tildækket i 1 time.

  8. Forvarm i mens ovnen til 180 grader. varmluft eller 200 grader. alm. ovn.

  9. Pensel bollerne med mælk og bag dem i 12-15 minutter.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *