Snaps med chili og rosmarin

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Snaps med chili og rosmarin

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Tilberedningstid 27 min Hviletid 168 time Tid i alt 168 timer 27 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skyl chilierne og rosmarinstilkene og prik huller i chilierne.

  2. I en ren flaske eller bøtte tilføjes chilierne, rosmarinstilkene, og vodka.

  3. Lad snapsen trække minimum en uge, og smag derefter på den.

  4. Filtrere snapsen gennem en fin sigte og kom den på en ren og skoldet flaske. 

    Hvis du synes styrken af chili er blevet for stærk, kan snapsen fortyndes med vodka.
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *