Salat med grønkål og hokkaido græskar

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 40 min Tid i alt 40 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Efterår

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.

  2. Halver og udhul dit hokkaido græskar og skær den ene halvdel i mindre skiver (ca. 1 cm i tykkelsen).

  3. Pensl med lidt olie og drys med salt og timian.

  4. Dine hokkaidoskiver bages i ovnen i ca. 30 minutter.

  5. Imens vaskes og hakkes grønkål og salatosten skæres i passende stykker (alternativt find salatost i tern).

  6. Kom grønkål, hokkaido græskar, salatost i en skål og drys med græskarkerner.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *