Gløgg

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 10 mins Tilberedningstid 20 mins Tid i alt 30 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 6 Bedste sæson: Vinter Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kom saften fra appelsinen i en gryde og skær appelsinen med skræl i både og kom dem ligeledes i gryden.

  2. Tilsæt rom, snaps, brunfarin, stjerneanis, kanelstang, peberkorn, nelliker og kardemomme til gryden og lad det koge op.

  3. Tilsæt rødvin og lad det simre i ca. 20 min. Det må ikke koge, men skal være omkring 70 gr. 

  4. Server med mandelsplitter og rosin.

Bemærkning

Tip: Lad den stå og trækker yderligere i nogle timer eller overnatten for ekstra smag. Nyd den med lækre hjemmelavede æbleskiver.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *