Pho Ga – Vietnamesisk Pho med kylling

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 90 min Tid i alt 1 time 50 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Suppen

Toppings til servering

Fremgangsmåde

  1. Skær løgene i kvarte, riv ingefær fint og hak hvidløg fint.

  2. Steg løg, hvidløg og ingefær et par minutter i olie i en stor gryde.

  3. Kom kyllingen, stjerne anis, kanelstang, nelliker, korianderfrø, frisk koriander, æblecidereddike, fishsauce og vand i gryden og lad det simrekoge i ca.1,5 time.

  4. Efter 1,5 time sigtes suppen, således suppen er klar.

  5. Smag suppen til med sukker og kom evt. mere fishsauce heri.

  6. Kog risnudlerne efter anvisning på pakken.

  7. Klargør topping ved at skærer gulerod i mindre tern, snitte forårsløgene, hakke korianderne, finthakke chili og skære lime i både. 

  8. I en serveringsskål fordeles nudler, kylling og suppe.

    Du kan også dyppe kyllingen i hoisin- og sriracha sauce, for at tilføje lidt ekstra smag.
  9. Pynt med toppings eller server dem i skåle, så man selv kan bestemme, hvad man vil have i sin suppe

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *