Pho Ga – Vietnamesisk Pho med kylling
En portion passer til 3-4 personer.
Ingredienser
Suppen
Toppings til servering
Fremgangsmåde
-
Skær løgene i kvarte, riv ingefær fint og hak hvidløg fint.
-
Steg løg, hvidløg og ingefær et par minutter i olie i en stor gryde.
-
Kom kyllingen, stjerne anis, kanelstang, nelliker, korianderfrø, frisk koriander, æblecidereddike, fishsauce og vand i gryden og lad det simrekoge i ca.1,5 time.
-
Efter 1,5 time sigtes suppen, således suppen er klar.
-
Smag suppen til med sukker og kom evt. mere fishsauce heri.
-
Kog risnudlerne efter anvisning på pakken.
-
Klargør topping ved at skærer gulerod i mindre tern, snitte forårsløgene, hakke korianderne, finthakke chili og skære lime i både.
-
I en serveringsskål fordeles nudler, kylling og suppe.
Du kan også dyppe kyllingen i hoisin- og sriracha sauce, for at tilføje lidt ekstra smag. -
Pynt med toppings eller server dem i skåle, så man selv kan bestemme, hvad man vil have i sin suppe