Currywurst

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 20 mins Tilberedningstid 20 mins Tid i alt 40 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen og lav pomfritterne efter anvisnings på pakken - når der er 20 minutter igen, kan du begynde på næste step.

    Imens kan du lave en salat, hvis du ønsker det.

  2. I en gryde "brændes" karryen af ved middel varme imens du rører rundt, så den ikke brænder på. Når duften bliver mere fremtræden og karryen bliver mere mørk, er karryen klar.

  3. Tilføj flådede tomat, paprika, vand og ketchup i gryden. Rør rundt og lad den simre til den ønskede konsistens.

  4. Steg pølserne på panden, imens sovsen simre.

  5. Anret sovsen ovenpå pølserne og drys karry over. Server evt. med pomfritter og en salat.

Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *