Kandiserede æbler

Antal personer: 6 Tid i alt: 15 min. Sværhedsgrad: Begynder
Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Kandiserede æbler

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 mins Tid i alt 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 6 Bedste sæson: Vinter Egenskaber:

Ingredienser

Cooking Mode Disabled

Fremgangsmåde

  1. Vask og tør æblerne godt.

  2. Skær stilken fra og kom en "træ-spydpind" gennem æblet.

  3. Bland sukker, vand og frugtfarve i en lille gryde.

  4. Lad sukkeret smelte ved lav varme og skru så helt op, når det er smeltet.

  5. Lad det koge og tykne (ca. 5-10 min)

  6. Tjek om sukkermassen er klar ved at stikke en træpind ned i massen og kom den herefter under den kolde hane - Stivner sukkeret, så er sukkermassen klar til æblerne.

  7. Smør bagepapir med lidt smagsneutral olie.

  8. Dyp æblerne et ad gangen i sukkermassen og lad den dryppe af kort over gryden, inden du kommer æblet over på dit smurte bagepapir.

  9. Pynt med flormelis, kokos, bånd eller andet kreativt.

Rate this recipe

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *