Kandiserede æbler

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Kandiserede æbler

Pin Recipe
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 mins Tid i alt 15 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 6 Bedste sæson: Vinter Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Vask og tør æblerne godt.

  2. Skær stilken fra og kom en "træ-spydpind" gennem æblet.

  3. Bland sukker, vand og frugtfarve i en lille gryde.

  4. Lad sukkeret smelte ved lav varme og skru så helt op, når det er smeltet.

  5. Lad det koge og tykne (ca. 5-10 min)

  6. Tjek om sukkermassen er klar ved at stikke en træpind ned i massen og kom den herefter under den kolde hane - Stivner sukkeret, så er sukkermassen klar til æblerne.

  7. Smør bagepapir med lidt smagsneutral olie.

  8. Dyp æblerne et ad gangen i sukkermassen og lad den dryppe af kort over gryden, inden du kommer æblet over på dit smurte bagepapir.

  9. Pynt med flormelis, kokos, bånd eller andet kreativt.