Bananbrød

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter
Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 50 min Tid i alt 1 time 5 min. Sværhedsgrad: Begynder Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Udstyr

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.

  2. Start med at piske smør, rørsukker og vaniljesukker til en luftig masse, og tilsæt efterfølgende æg.

  3. Mos bananerne - evt. med en stavblander og tilsæt dem til massen.

  4. Tilsæt bagepulver og hvedemel.

  5. Hak chokoladen og tilsæt den.

  6. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform eller beklæd den med bagepapir.

  7. Skær den sidste banan over på den lange led, og læg dem oven på dejen.

  8. Bag kagen i ca. 50 minutter.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *