Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Taco Carnitas – Tacos med mexicansk pulled pork

Pers: 4 ·  Arbejdstid: + 1time ·   Tid i alt: 1 døgn · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • Taco til 4 pers.
  • Server med Pico de Gallo, Cornsalsa, guacamole og frisk salat.

Mexikansk pulled pork:

  • 2 kg nakkesteg
  • et løg
  • 4 fed hvidløg
  • en frisk jalapeño
  • 2,5 dl. appelsinjuice, gerne friskpresset.

Rub:

  • 1 spsk. oregano
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1. spsk. kanel
  • 1. tsk sukker
  • 2 spsk. salt
  • 1 spsk peber
  • Saften fra en lime.

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave rubben. Hak hvidløget fint, og i en skål blandes det sammen med de øvrige ingredienser: oregano,, olivenolie, kanel, salt, sukker, peber og limesaft.
  2. Gnub rubben godt ind i nakkestegen, og lad den stå på køl i minimum 3 timer, men gerne natten over.
  3. Tænd ovenn på 120 gr.
  4. Hak løg og jalapeños fint, undgå at få stilken og kernerne fra jalapeño med.
  5. Med bladet fra en kniv presset hvidløggene flade for at frigøre alle olierne.
  6. Læg kødet i en stegeso eller i et dybt ildfast fad sammen med hvidløg, finthakkede løg, jalapeño og appelsinjuice.
  7. Sæt låg på stegensoen eller sølvpapir over det ildfaste fad og stil det i ovnen i 4-5 timer.
  8. Tag kødet op af fadet eller stegesoen og over i et andet fad.
  9. Trevl kødet ved at trække kødet fra hinanden med to gafler. Tilføj gerne et par spsk. af stegesaften til det trevlede kød.
  10. For at give kødet lidt stegeskorpe, steges kødet på en pande med lidt olie lige inden servering

Server i en majs- eller hvedetortilla med Pico de Gallo, Cornsalsa, guacamole og frisk salat.

Indlægsnavigation

Poké Bowl med laks med peanutbutterdressing
Hjemmelavet ristede løg

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik