Taco Carnitas – Tacos med mexicansk pulled pork

1 portion passer til 4 personer
Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Taco Carnitas – Tacos med mexicansk pulled pork

Tilberedningstid 1 hr Hævetid 8 hrs Tid i alt 9 timer Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Mexikansk pulled pork

Rub

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave rubben ved at hakke hvidløget fint og bland det sammen med de øvrige ingredienser: oregano, olivenolie, kanel, salt, sukker, peber og limesaft.

  2. Gnub rubben godt ind i nakkestegen og lad den stå på køl i minimum 3 timer, men gerne natten over.

  3. Tænd oven på 120 gr.

  4. Hak løg og jalapeños fint.

    Undgå at få stilken og kernerne med.
  5. Med bladet på en kniv presset hvidløgene flade for at frigøre alle olierne.

  6. Læg kødet i en stegeso eller i et dybt ildfast fad sammen med hvidløg, finthakkede løg, jalapeño og appelsinjuice.

  7. Sæt låg på stegensoen eller sølvpapir over det ildfaste fad og stil det i ovnen i 4-5 timer.

  8. Tag kødet op fra fadet eller stegesoen og put det over i et andet fad.

  9. Trevl kødet ved at trække kødet fra hinanden med to gafler. Tilføj gerne et par spsk. af stegesaften til det trevlede kød.

  10. For at give kødet lidt stegeskorpe, steges kødet på en pande med lidt olie lige inden servering

  11. Server i en majs- eller hvedetortilla med Pico de Gallo, cornsalsa, guacamole og frisk salat.

Gem i
Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *